Skip to main content

2018 Zwem 4 daagse in De Hoge Vier

By 29 mei 2018augustus 12th, 2019archief

 

 

Vanaf vandaag (29 mei 2018)  start de inschrijving van de zwemvierdaagse 2018!

De zwemvierdaagse vindt dit jaar plaats van maandag 25 juni tot en met vrijdag 29 juni. Bij deelname van minimaal 4 dagen, ontvang je na afloop een medaille. Je kunt zwemmen tussen 18:15 en 20:30 uur. Ook dit jaar hebben we naast de gewone zwemvierdaagse ook de ploetervierdaagse. Deze is voor de zwemmers die nog geen zwemdiploma hebben. Natuurlijk ontvang je hier ook een mooie medaille na goede afronding. Tijdens elke zwemdag vindt er een leuke activiteit plaats, houdt onze Facebook pagina in de gaten voor de informatie op welke dag wat plaats vindt. Als je je baantjes gezwommen hebt, kun je na vertoon van je gestempelde kaart iets lekkers ophalen bij de kiosk. Dit zal elke dag iets anders zijn.

Inschrijven kan op twee verschillende manieren, bijvoorbeeld via onderstaande link, maar ook via een inschrijfformulier die je kunt ophalen bij het zwembad. De kosten bedragen € 7,- voor de gewone zwemvierdaagse en voor de ploetervierdaagse is dit € 4,-.

https://www.zwem4daagse.nl/zwem4daagse/deelnemen/zoeken/item/288254/zwembad_de_hoge_vier/

Houdt er rekening mee dat er voor advies (niet verplicht) een tijdschema aangehouden wordt. Tussen 18:15 en 19:00 uur mogen eerst degenen die nog niet zo lang een diploma hebben en natuurlijk eventuele begeleiders. Tussen 19:00 en 20:00 zijn de gemiddelde zwemmers aan de beurt en als je weet dat je heel snel kan zwemmen, mag je dit laten zien tussen 20:00 en 20:30.

Activiteiten:

Tijdens de zwemvierdaagse vinden er elke dag activiteiten plaats. Deze zullen om 19:00 uur beginnen.

Maandag
Misschien bekend van vorig jaar, maar ook dit jaar gaan we weer kanoën in het zwembad. Altijd al willen doen? Kom gerust langs.

Dinsdag
Ook op dinsdag hebben wij een terugkerend fenomeen, spuit ‘m der in. Probeer via een mat het water over te steken. Met een brandweerslang kan je iedereen van de mat af spuiten. Daarnaast zullen er ook stormbanen te vinden zijn op het grasveld.

Woensdag
Op woensdag hebben wij weer de mogelijkheid om kennis te maken met het duiken. Daarnaast kan je als hamster op het water lopen.

Donderdag
De een na laatste dag van de zwemvierdaagse. Vandaag zal Mensenwerk Hogeland onderwaterhockey en verschillende spelletjes organiseren.

Vrijdag
Dat is al weer de laatste dag van de zwemvierdaagse. Net als vorig jaar sluiten we deze dag af met Tobbedansen. Wie is er het snelste bij de bel? Degene met de drie snelste tijden, winnen een leuke prijs.